خورشت فسنجان

 

  • خورشت فسنجان
  •  

    خورشت فسنجان

    طرز تهیه خورشت فسنجان ba مرغ

    مواد لازم

    گردو 400 گرم
    مرغ 4 تکه
    پیاز 1 عدد
    برگ بو 2 عدد
    رب انار 5 قاشق غذاخوری
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    نمک ؛ فلفل ؛ زردچوبه be مقدار لازم

    طرز تهیه

    گردوها ra چرخ کنید ؛ درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها ra اضافه کنید؛ ســپــس حرارت ra زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پــس از اینکه آب جوش آمد حرارت ra کم کنید و اجازه دهید be مدت 2 – 3 ساعت گردوها ba آب بجوشد تا کاملا be روغن بیافتد.

    پیاز ra ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید. کمی روغن بریزید ؛ فلفل ؛ نمک ؛ زردچوبه و برگ بوها ra اضافه کنید و ba حرارت ملایم تفت دهید. پــس از اینکه مرغ کمی سرخ شــد 2 لیوان اب اضافه کنید و 1 ساعت ba حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.

    پس از پخت گردوها و زمانی ke be روغن افتاد میتوانید رب انار ra اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار بــرای ایجاد طعم ترش و ملس be غذا کاربرد دارد ) ســپــس شکر ؛ کمی نمک و مرغ پخته ra اضافه کنید و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان ba حرارت ملایم بجوشد. پــس از ایــن مدت زمان فسنجان ra در ظرف بریزید و همراه ba برنج سرو کنید.

    نکته ها

    حتما گردوها ra ba اب بسیار سرد مخلوط کنید تا be گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب ra از همان ابتدای کار زیاد نریزید بـلـکـه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر ya بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز be روغن خاصی ندارد و روغنی ke در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

    میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی ra ba خورش سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید be جای برگ بو از 1 قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان be خورش تان اضافه کنید.

    طرز تهیه خورش فسنجان ؛ آموزش فسنجون

    طرز تهیه خورش فسنجان ba گوشت

    گردو 500 گرم  .  گوشت چرخ کرده 300 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  دارچین 3 قاشق چایخوری

    رب انار 5 قاشق غذاخوری  .  شکر 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه

    پیاز ra ریز رنده کنید و ba گوشت چرخ کرده ؛ نمک ؛ فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کـنـنـد ســپــس ba دست کوفته های کوچکی از ایــن مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

    گردوها ra چرخ کنید ؛ درون قابلمه 2 لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها ra اضافه کنید ســپــس حرارت ra زیاد کنید تا اب جوش بیاید ؛ پــس از اینکه اب جوش امد حرارت ra کم کنید و اجازه دهید be مدت 3 ساعت گردوها ba اب بجوشند و کاملا be روغن بیافتند.

    پس از پختن گردوها بــایــد رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار بــرای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ) ؛ شکر و کمی نمک اضافه کنید ســپــس be مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا ra تنظیم نمائید.

    گوشت های قلقلی ke از قبل اماده کرده بودید be خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان ba حرارت کم بجوشند ؛ پــس از ایــن مدت فسنجان آماده سرو میباشد.

    آموزش فسنجون

    نکته ها

    در ابتدای کار گردوها ra ba اب بسیار سرد مخلوط کنید تا be گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شــود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز be روغن خاصی ندارد و روغنی ke در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :