خواص انبه

 

  • خواص انبه
  •  

    انبه

    درباره فواید انبه بیشتر بدانید

    درخت انبه قد بلندی دارد و مــمــکن اســت حــتـی be ۳۵ تا ۴۰ متر برسد ... قطر قسمت شاخ و برگ‌ دار آن نــیــز می‌تواند be ۱۰ متر برسد. عمر ایــن درخت طولانی اســت و برخی از درخت‌های انبه ba وجود ۳۰۰ سال سن هنوز میوه می‌دهند .

    رنگ برگ‌های درخت انبه در ابتدا نارنجی مایل be صورتی است؛ ke ba گذشت زمان be رنگ قرمز تیره؛ و ســپــس سبز تیره در می‌آید. شکوفه‌های انبه کوچک و سفیدرنگ be صورت خوشه‌های ۱۰ تا ۴۰ سانتی‌متری هستند. هــر شکوفه ۵ گلبرگ؛ ۵ کاسبرگ و ۵ پرچم دارد .

    ضماد برگ درخت انبه؛ پوست سر و مو ra تقویت می کــنــد و خاصیت رنگی (سیاه) نــیــز دارد .

    رسیدن میوه‌ها حدود ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد. وزن انبه‌ها می‌تواند بین ۵۰۰ گرم تا ۲٫۵ کیلوگرم باشد. رنگ و اندازه انبه‌های رسیده ba توجه be محیط و نور متغیر اســت ... میوهٔ رسیده می‌تواند زرد؛ نارنجی؛ قرمز ya سبز باشد. be هنگام رسیدن میوه‌ها بوی شیرهٔ ملایمی می‌دهند و ba فشار ملایمی فرو می‌روند. در وسط میوه هستهٔ درشتی اســت ke ba توجه be نوع درخت می‌تواند صاف ya دارای رشته و فیبرهایی در گوشت میوه باشد ... گوشت میوه be رنگ زرد تیره و شیرین است. طعم انبه‌ها ba توجه be گونه‌شان بسیار متفاوت است. be علاوه؛ ba توجه be نوع میوه ya ایــن ke بیش از حد رسیده باشد؛ گوشت آن می‌تواند صاف ya رشته‌رشته‌ای باشد .

    انبه در سراسر جهان مورد استفاده خوراکی قرار می‌گیرد. بــرای مصرف میوه پوست آن جدا می‌گردد؛ چرا ke حاوی موادی تحریک‌کننده بــرای معده است. انبه در انواع سالادها؛ نوشیدنیها؛ آب میوه ها؛ شربتها ؛ترشیها و بستنیها استفاده می‌شود. از آن بــرای درست کردن مربا؛ انواع شیرینی؛ تارت؛ کیک و پوره میوه نــیــز استفاده می‌شود .

    در برخی از کشورها از انبه بــرای پخت غذاهای اصلی نــیــز استفاده می‌شود. در جزایر موریس و رئونیون از انبه سسی تهیه می‌گردد ke در کنار غذاهای گوشتی مصرف می‌شود. در بسیاری از غذاهای محلی و چاشنی های هندی از انبه رسیده استفاده می‌شود. در مکزیک نــیــز از انبه بــرای تهیه بعضی از انواع سس چیلی استفاده می‌گردد .

    خواص انبه بــرای بیماران دیابتی

    بیماران دیابتی مقدار بیش از حد قند در خون دارند.  ایــن مقدار بالای قند be عروق آسیب می رساند  شاید تعجب کنید انبه ba ایــن همه  طعم شیرین چطور بــرای دیابتی ها مفید است. اطلاعات زیر هــر گونه شک و تردید ra برطرف میکند. انبه حاوی آهن؛ پتاسیم؛ اسید فولیک؛ ویتامین A؛ C و B6؛ مواد مغذی و فیبر اســت .  ba توجه be مطالعه انــجـام شده  ‘انبه از میوه هایی اســت ke در سراسر جهان زیاد مصرف می شــود و پرطرفدار اســت طبق پژوهش های  انــجـام شده ایــن یک باور غلط اســت ke چون  انبه یکی از شیرین ترین میوه هایی اســت ke ما داریم؛پس چاق کننده است.  مطالعات متعددی  در سراسر جهان اثبات کرده اســت ke انبه قند خون ra ثابت نگه می دارد  و آنرا کنترل می کند.

    در مطالعه اخیر انــجـام شده توسط دانشمندان؛ ۲۰ بزرگسال در گروه سنی ۲۰ سال و ۵۰ سال انتخاب شدند. دسته ای از بزرگسالان شامل ۱۱ زن و ۲۰ مرد. دانشمندان سطح BMI و قند ra در آغاز آزمایش محاسبه کــردنــد در طی مدت پژوهش be هــر کدام  هــر روز ۱۰ گرم انبه دادند. در پایان ماه سوم؛ زمانی ke سطح قند آنها ra بررسی کردند؛ نشان داد ke سطح قند خون پایین آمده در نتیجه؛ be ایــن نتیجه رسیدند ke بــرای بیماران مبتلا be دیابت ضرر ندارد .

    انبه دارای یک آنتی اکسیدان be نام مالوالیک اسید اســت ke احتمالا می تواند دلیل کاهش سطح گلوکز باشد. اگــر یک زن باردار هستید و دیابت دارید ؛ انبه بــرای شما مناسب نیست. دیابت حاملگی یک بیماری اســت ke تنها در طول دوره بارداری بوجود می آید. در ایــن وضعیت؛ سطح قند خون بیش از حد بالا می شود. اگــر انبه بخورید؛ سطح قند بالا می رود. همچنین؛ انبه سطح گلوکز در بدن ra در طول دیابت حاملگی کنترل نمی کند؛ ایــن نوع دیابت وقتی کودک be دنیا آمد از بین می رود .

    فواید و خواص انبه جهت سرطان سینه

    با مخلوط یک فنجان انبه خرد شده (۲۵۰ میلی لیتر) کاروتنوئیدهای مورد نیاز روزانه ra دریافت کنید. نتایج تحقیقات ke در مجله بین المللی سرطان در ژوئن ۲۰۰۹ منتشر شد  نشان داد زنان یائسه ای ke دو ya چند وعده غذاهای غنی ازکاروتنوئید در روز میخورند خطر ابتلا be سرطان سینه در آنها تا ۱۷ درصد کاهش یافته است. مصرف ایــن میزان کاروتنوئیدها باعث میشود دوره ماهانه منظمی  داشته باشید و همین منظم شدن دوره ماهانه از ابتلا be پوکی استخوان و بروز سرطانها بخصوص سرطان سینه  در زنانی ke عات ماهانه شان منظم نـیـسـت پیشگیری میکند.

    خانم هایی ke be طور مرتب از انبه در رژیم غذایی خود استفاده می کـنـنـد می توانند در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد مقاوم تر شده و خطر ابتلا be سرطان سینه ra در آن ها کاهش دهد. تحقیقات نشان داده اســت انبه حاوی انواع مختلفی از مواد پلی فنول اســت ke تصور می شــد از رشد سلول های سرطانی در سینه جلوگیری می کند.

    خواص انبه

    خواص انبه بــرای هضم غذا

    انبه سرشار از آنزیم‌های گوارشی اســت ke be هضم غذا و be تجزیه‌ی پروتئین‌ها کمی می‌کند. be همین دلیل اســت ke بــرای مقابله ba حالت اسیدی معده مفید بوده و be هضم راحت غذا کمک می‌کند.

    خواص انبه بــرای افزایش میل جنسی

    انبه سرشار از ویتامین E اســت ke بــرای بهبود عملکرد هورمون‌ های جنسی و افزایش میل جنسی بسیار موثر است. اگــر مدتی اســت ke دچار بی‌میلی شده‌اید بهتر اســت کمی انبه میل کنید. انبه حاوی فیبرهایی اســت ke حرکات روده‌ها ra تنظیم کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند. ایــن میوه بــرای کاهش التهاب مخاط معده فوق‌ العاده است.

     

    خواص انبه بــرای سلامت پوست

    از خواص انبه ایــن اســت ke منافذ بسته‌ی پوست ra باز می‌کند. احتمالاً می‌دانید ke آکنه‌ ها در نتیجه‌ی بسته شدن منافذ پوست ظاهر می‌شوند. بــرای تمیزی و مقابله ba جوش‌ها گوشت ایــن میوه ra be صورت ماسک روی پوست صورت بگذارید و بعد از ۱۰ دقیقه ba آب خنک شستشو دهید. مصرف روزانه‌ی ایــن میوه نــیــز باعث نرمی و خوش آب و رنگ شدن پوست می‌شود.

    فواید انبه و چشم‌

    صد گرم انبه ۱۵ درصد نیاز روزانه‌ی بدن be ویتامین A ra تامین می‌کند ke بــرای تضمین سلامت چشم‌ها و تقویت قوه‌ی بینایی لازم است. افرادی ke می‌توانند روزانه از ایــن میوه مصرف کـنـنـد کمتر در معرض مشکلات بینایی مانند کاهش دید شبانه؛ خشکی چشم؛ سوزش چشم و غیره قرار می‌گیرند.
    انبه بــرای خانم‌های باردار و افرادی ke از کم‌خونی رنج می‌برند بسیار مفید است. be خاطر اینکه سرشار از آهن است. از ایــن گذشته میزان بالای ویتامین C موجود در آن باعث جذب حداکثری آهن می‌شود.

    فواید و خواص انبه بــرای کم‌ خونی

    انبه بــرای خانم‌های باردار و افرادی ke از کم‌ خونی رنج می‌برند بسیار مفید است. be خاطر اینکه سرشار از آهن است. از ایــن گذشته میزان بالای ویتامین C موجود در آن باعث جذب حداکثری آهن می‌شود. توجه داشته باشید خانم‌هایی ke در دوره‌ی پیش از یائسگی قرار دارند نــیــز در معرض کم‌خونی هستند. be همین دلیل مصرف ایــن میوه ra be خانم‌ها توصیه می‌کنیم.

    خواص انبه : بهبود حافظه

    این میوه یکی از میوه‌ های فوق‌العاده بــرای مغز کودکان است. نتایج پژوهش‌ ها نشان می‌دهند ke ایــن میوه حاوی اسید گلوتامیک مــی‌ باشد و بــرای بچه‌ هایی ke مشکل تمرکز دارند فوق‌العاده است. ایــن ترکیب be بهبود حافظه و تحریک سلول‌های مغز کمک می‌کند.

    خواص مغز هسته انبه

    انبه دارای هسته بزرگی اســت ke در وسط آن مغزش قرار دارد ke هم دارای خواص دارویی بوده و هم استفاده های غذایی!

    # بــرای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه ra مضمضه کنید .
    # اگــر شکوفه درخت انبه ra خشک کرده و هــر روز حدود ۳ گرم آنرا ba ۱۰ گرم شکر بخورند سرعت انزال ra معالجه می کــنــد .
    # مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک اســت .
    # خوردن مغز هسته اسهال ra برطرف می کــنــد .
    # ضد استفراغ اســت .
    # سرفه های سخت ra درمان می کــنــد .
    # گل انبه سرد و خشک اســت و اسهال ra رفع می کــنــد .
    # خانم هائیکه دچار خونریزی از رحم می باشند و ya بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند بــرای رفع آن بــایــد از مغز انبه استفاده کـنـنـد .
    # مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال اســت .
    # بــرای تسکین آسم و تنگی نفس مفید اســت .
    # بــرای معالجه سرماخوردگی مصرف می شــود .
    # صمغ درخت انبه ra ba روغن و آبلیمو مخلوط کنید بــرای ناراحتی های پوست مفید اســت .
    # بــرای برطرف کردن ریزش مو ؛ آب برگهای درخت انبه ra روی سر بمالید .
    # درمان کننده بواسیر خونی اســت .
    # be جای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کــرد .

    نکات خرید و نگهداری انبه

    وقتی می خواهید ایــن میوه ra بخرید؛ اول خوب be انبه ها نگاه کنید. توجه داشته باشید ke پوست یکنواختی داشته باشند؛ البته مــمــکن اســت قسمت هایی روی ایــن میوه وجود داشته باشند ke be رنگ سبز تیره؛ زرد و قرمز در آمده است. be علاوه؛ هنگامی ke آن ra فشار می دهید؛ بــایــد پوست ایــن میوه نرم باشد. اگــر لکه های سبز تیره روی ایــن میوه باشد؛ یعنی ایــن میوه be خوبی نرسیده اســت و می توان آن ra در دمای اتاق قرار داد ke ba گذشت چند روز می رسد و be محض آن ke کاملا رسید؛ می توان آن ra be مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. در ضمن؛ بــرای تسریع در رسیدن ایــن میوه می توانید آن ها ra داخل پاکت کاغذی و در دمای اتاق قرار دهید ke سرعت فرآیند رسیدن ایــن میوه ها افزایش پیدا می کند.

    البته توجه داشته باشید ke رنگ لزومأً نشان رسیدگی در انبه نیست. حــتـی وقتی ke آنها رسیده اند ba برخی  تغییرات آنها سبز باقی می مانند؛ درحالیکه دیگر انبه ها طلایی ya قرمز روشن ya ترکیبی از ایــن دو رنگ هستند.میوه هایی ke خراب نشده ya علامت سیاه روی پوست آن نـیـسـت بخرید. بهترین راه انتخاب (در خرید) سفت ومعطر بودن میوه است.

    ذخیره کردن انبه های رسیده می تواند بــرای روزها تا هفته ها بستگی be تنوع ان انبار شوند.قطعه های انبه می تواند کنسروشود ya خشک؛ومغز آن خارج شود.انبه های رسیده بیشتر بــرای خشک کردن بکار می روند واینها می توانند بــرای ترشی وچاشنی غذا بکار برده شوند.

    بهترین مصرف ایــن میوه لذیذ خوردن آن be عــنــوان یک میوه رسیده است. از انبه ها be علاوه سالادهای میوه خارق العاده تهیه می شــود ومی توان بــرای درست کردن  یخمکها  وبستنی ها نــیــز خالص شوند.میلک شیک ها ( مخلوط بستنی ba شیر کاکائو)؛ آب میوه ؛ انواع مربا؛ژله ؛ترشی (با انبه )خوراک خوشمزه ای ra معمولاً آماده می کنند.

    انبه های رسیده کوچک همچنین می توانند ادویه لذیذی ba افزودن  نارگیل ودوغ بسازند. میگوها وماهی ها ba انبه خام ترش طعم خوبی ra می سازند. ترشی انبه خام وادویه طعم معروفی دارد..انبه ًنارس پوست کنده be قطعات کوچک وباریکی بریده ودر آفتاب خشک می شودبعداًچاشنی وپودر زردچوبه زده ke در هند  در طبخ غذا استفاده می کـنـنـد .دانه های انبه همچنین خوردنی هستندودرسایه خشک وپودر زده و غذاهای زیادی ra بوجود می آورند. انبه های خام کوچک می تواند بخار داده شوندودر محلول نمک درکوزه گلی بــرای دوره ای از ۴تا۵ ماه قرار گیرند. بعدها می توان انبه ها ra بر حسب نیاز بیرون آورده پــس از خرد کردن ba فلفل سبز و مختصری روغن  be عــنــوان چاشنی خورد.برگهای ظریف انبه؛پوست وساقه بــرای خواص  ضد باکتریا ئی درهندوستان ودیگر کشورها؛ be کار برده می شود.

    مضرات و موارد منع مصرف انبه

    # هضم انبه بــرای بعضی از افراد سخت اســت و مــمــکن اســت ایجاد خارش و دمل نمائید .
    # پوست انبه ra قبل از خوردن جدا کنید ؛ زیــرا بعضی افراد نسبت be آن حساسیت  دارند.
    # مصرف انبه be خصوص ترشی آن ba معده خالی ؛ ایجاد ناراحتی معده می کند. بنابراین بهتر اســت آن ra بعد از غذا و ترشی آن ra همراه ba غذا میل کرد.
    # زیاده روی در مصرف انبه بــرای افرادی ke طبع گرم دارند؛ مضر است.
    # پوست ایــن میوه حاوی اروشیول اســت و be همین دلیل هم امکان دارد باعث بروز واکنش‌های حساسیتی در پوست شود. در نتیجه اگــر پوست حساسی دارید از تماس ایــن میوه ba پوستتان بپرهیزید.
    # افرادی ke be لاتکس حساسیت دارد نسبت be ایــن میوه be خصوص نارس آن نــیــز حساسیت زیادی از خود نشان می‌دهند. be ایــن ترتیب ke بعد از مصرف ba واکنش‌هایی مانند خارش گوشه‌ ی دهان؛ لب‌ ها و روی زبان مواجه می‌شوند. البته در برخی افراد امکان دارد ke ایــن واکنش‌ها جدی‌تر باشد مانند متورم شدن لب‌ها؛ ایجاد زخم در دهان؛ مشکلات تنفسی؛ استفراغ و اسهال. ایــن واکنش‌های آلرژیک ke be سندرم میوه‌ای لاتکس نــیــز معروف اســت be دلیل وجود اناکاردیک اسید موجود در انبه‌ی نارس بروز می‌کند.
    # توجه داشته باشید ke ایــن واکنش‌های آلرژیک ba میوه‌های دیگری مانند کیوی نــیــز ایجاد می‌شوند. توجه داشته باشید ke میوه‌های رسیده چنین واکنش‌هایی بروز نمی‌دهند امــا ba ایــن حال توصیه می‌کنیم افرادی ke be انبه حساسیت دارند ترجیحاً از مصرف میوه‌ی کاملا رسیده نــیــز پرهیز کنند.
    # امکان دارد ke انبه در تأثیر قرص‌های وارفارین ke یک داروی رقیق‌کننده‌ ی خون اســت اختلال ایجاد کند. اگــر در حال مصرف ایــن دارو هستید در مصرف ایــن میوه احتیاط کنید و قبل از مصرف ba پزشک خود مشورت کنید. بهتر اســت در مورد دیگر میوه‌ها و کلاً غذاهایی ke مصرف می‌کنید ba پزشکتان مشورت کنید.
    # اگــر خوردن انبه ایجاد نفخ بکند بــایــد آنرا ba زنجبیل خورد .

     

    فواید انبه

    خواص درمانی انبه

    # از خواص انبه ایــن اســت ke بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن اســت .
    # انبه تقویت کننده قوای جنسی اســت .
    # رنگ صورت ra درخشان می کــنــد .
    # دهان ra خوشبو می کــنــد .
    # ادرار آور اســت .
    # یبوست ra برطرف می کــنــد .
    # انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک اســت ... بنبراین سیستم هضم ra ضد عفونی و تمیز می کــنــد .
    # انبه تمیز کننده خون می باشد .
    # بافت های عصب عضله؛ قلب؛ مغز و قسمت های دیگر بدن ra تقویت می کند.
    # در درمان سینوزیت نقش موثری ایفا می کند.
    # عطش ra برطرف می کند.
    # انبه چــون گرم اســت بــرای گرم مزاجان مناسب نـیـسـت و ایــن اشخاص بــایــد آنرا ba سکنجبین بخورند .
    #  فیبر نامحلول موجود در انبه be حذف ضایعات روده بزرگ کمک می کــنــد و در درمان یبوست؛ موثر است.
    #  وجود اسید تارتریک؛ اسید مالیک و اسید سیتریک در ایــن میوه؛ be حفظ قلیایی بودن مایعات بدن کمک می کند.
    #  مخلوط شیر و انبه be افزایش وزن بدن کمک می کند.
    #   عصاره پوست درخت؛ ساقه؛ برگ و میوه نرسیده انبه؛ دارای خواص ضد باکتری هستند.
    #  گل های خشک شده ایــن میوه؛ بــرای درمان اسهال؛ اسهال خونی مزمن و برخی مشکلات مثانه مفید است.
    #  مغز هسته انبه؛ ضد اسهال است.
    #  آنتی اکسیدان های موجود در انبه؛ نقش مهمی ra در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی ایفا می کنند.[آنتی اکسیدان ها be جنگ آنفلوانزا می روند] #  برخی از فلانوئید های موجود در ایــن میوه؛ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان می شوند.
    #  بــرای بهبود سرفه  ؛ تنگی نفس ؛ انواع سردرد ؛ اسهال و دردهای قولنجی مفید است.
    # ایــن میوه ناراحتی ایجاد شده بر اثر سوء هاضمه ra برطرف می کند.
    # میزان بالای فیبر قابل حل؛ پکتین و ویتامین C در آن کاهش دهنده کلسترول مضر است.
    # پــس از ورزش سخت؛ نمک؛ ویتامین و انرژی از دست رفته ra be بدن بازمی گرداند.
    #  از خواص انبه : عطش  ra رفع می کند.
    # ba عفونت های باکتریایی مقابله می کند.
    # مانع از ریزش مو می شود.
    # بــرای رفع ناراحتی های مربوط be کبد مفید است.
    #  بــرای چاق شدن افراد لاغر  مفید است.
    # التهاب غشاء مخاطی معده ra تسکین می دهد.
    #  از خواص انبه : ادرار آور و ملیّن است.
    # پوست صورت ra روشن؛ نرم و شاداب می سازد.
    # درمان گرمازدگی و خستگی بر اثر گرما در فصل تابستان است.
    # کمک می کــنــد تا سیستم هورمونی بدن فعال تر عمل کند.
    #  مربا و ترشی انبه بــرای تقویت معده مفید است.
    # در مقابله ba بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C  موثر است.)
    #  در برطرف کردن سرفه موثر است.
    # شربت انبه ya ازگیل ژاپنی در طب چینی بــرای درمان گلودرد و رفع سرفه استفاده می‌شد.
    # ازترکیب برگ انبه و چند ماده دیگر بــرای ساخت اکسپکتورانت (داروی خلط آور و مسکن بــرای درد سینه استفاده می‌گردد.)
    # بــرای هضم غذا بسیار مفید است.
    # آرام بخش است.
    # بــرای بهبود عملکرد سیستم تنفسی مفید است.
    # خوردن مقدار زیاد انبه ya ازگیل ژاپنی باعث خواب آلودگی می‌گردد.
    # be هنگام بالا رفتن دمای بدن؛ تب ra کاهش می دهد و ناراحتی های تنفسی ra برطرف می کند.
    # فیبر موجود در آن از یبوست پیشگیری می کند.
    # افرادی ke از کم خونی رنج می برند؛ انبه ra همراه ba شام مصرف کنند. انبه سرشار از آهن و کلسیم است.
    # علاوه بر خود ایــن میوه؛ مصرف برگ های آن نــیــز ba بیماری دیابت مقابله می کند. قبل از خواب ۰تا۵ برگ درخت انبه ra در آب دم کنید و روز بعد ناشتا یک لیوان از آن ra بنوشید. ایــن کار be طور منظم؛ صبح be صبح تکرار شود
    # میزان بالای آنتی اکسیدان در آن در صورت مصرف منظم ba سرطان و بیماری های قلبی دیگر مقابله می کند.
    # خطر ایجاد سنگ کلیه ra کاهش می دهد.
    # ترکیبی ke از پوست انبه be دست می آید خاصیت ضدالتهابی دارد.
    # پتاسیم انبه ضربان قلب و فشارخون ra کنترل می کند.
    #  انبه ابتدا گس و بعد ترش می شــود و در اثر زیاد ماندن بر روی درخت؛ کم کم شیرین می شود.
    # مانع از خشکی چشم؛ خارش و سوزش می شود.
    # خاصیت ضدالتهابی آن علایم آسم ra از بین می برد.
    #  میوه آن بوی خوشی مثل عنبر دارد. دهان  ra خوشبو کرده و رنگ چهره ra باز می کند.
    # ایــن میوه حاوی اسید گلوتامین اســت ke بــرای تقویت حافظه و فعال نگه داشتن سلول ها موثر است؛ بنابراین مصرف آن be دانش آموزان توصیه می شود.
    # انبه منافذ پوست صورت ra ke باعث بروز آکنه می شــود پاک سازی می کند. کافی اســت برش های نازک ایــن میوه ra be مدت ۵ دقیقه روی پوست بگذارید و ســپــس ba آب ولرم بشویید.
    #  تقویت کننده جسم ؛ روح و دستگاه گوارش است.
    #  از خواص انبه : کلیه و مثانه ra تقویت می کند.
    #  از میوه و پوست انبه علاوه بر ترشی و مربا ؛ عصاره ای درست می کـنـنـد ke دارای اثر قابض است. همچنین غرغره ایــن عصاره بصورت مخلوط ba کمی آب؛ بــرای گلودرد  مفید است.
    # خوردن انبه بوی بد بدن ra از بین می برد .
    # انبه حرارت بدن ra کاهش می دهد و تب ra پائین می آرود .
    # از خواص انبه می توان be رفع اسهال اشاره کــرد .
    # خوردن انبه ؛ سردرد ؛ تنگی نفس و سرفه ra از بین می برد .
    # از خواص انبه می توان درمان بواسیر ra نام برد .
    #  پوست آن دارای  تا  درصد تانن اســت و یک قاشق چایخوری پوست کوبیده آن be میزان دو مرتبه در روز بــرای اسهال مفید است.

    خواص مغز هسته انبه

    انبه دارای هسته بزرگی اســت ke در وسط آن مغز آن قرار درد ke بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کــرد .

    مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک اســت .

    1-خوردن مغز هسته اسهال ra برطرف می کــنــد .

    2-برای معالجه سرماخوردگی مصرف می شــود .

    3-سرفه های سخت ra درمان می کــنــد .

    4-درمان کننده بواسیر خونی اســت .

    5-خانم هائیکه دچار خونریزی از رحم می باشند و ya بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند بــرای رفع آن بــایــد از مغز انبه استفاده کـنـنـد .

    6-مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال اســت .

    7-برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید اســت .

    8-ضد استفراغ اســت .

    دیگر خواص انبه

    1.گل انبه سرد و خشک اســت و اسهال ra رفع می کــنــد .

    2.اگر شکوفه درخت انبه ra خشک کرده و هــر روز حدود 3 گرم آنرا ba 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال ra معالجه می کــنــد .

    3.صمغ درخت انبه ra ba روغن و آبلیمو مخلوط کنید بــرای ناراحتی های پوست مفید اســت .

    4.برای برطرف کردن ریزش مو ؛ آب برگهای درخت انبه ra روی سر بمالید .

    5.برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه ra مضمضه کنید .

    در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :